21 Ιουλίου, 2024

Βλέπουν οι Ελληνίδες ερωτικές ταινίες; Τι έδειξε έρευνα

Βλέπουν οι Ελληνίδες ερωτικές ταινίες; Τι έδειξε έρευνα

Η εποχή της πανδημίας μπορεί να μοιάζει για τους αρκετούς από εμάς, και έτσι πρέπει να είναι, ως μια κακή ανάμνηση αλλά η καραντίνα και τα lockdowns έδωσαν τη δυνατότητα για κάθε είδους αλλαγές και μετρήσεις. Χωρίς βέβαια να νιώθει κανείς πως έπρεπε να περάσουμε όλη αυτή την ιδιαίτερα φοβισμένη και αγχωτική περίοδο. Αρχικά μάθαμε ως λαός να ψωνίζουμε on line και να χρησιμοποιούμε περισσότερο πλαστικό χρήμα σε σχέση με το παρελθόν. Μάθαμε να εκτιμούμε τα πιο απλά, αυτά που πάντα θεωρούσαμε δεδομένα. Με τον κόσμο να βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με μία μικρή ή μεγάλη συσκευή, ένας από τους δείκτες που ανέβηκαν ήταν η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών.

Βλέπουν οι Ελληνίδες ερωτικές ταινίες

Έρευνα: Βλέπουν οι Ελληνίδες ερωτικές ταινίες;Έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό ελληνικής εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών έδειξε πως τα ροζ φιλμ ήταν ένα προϊόν που καταναλώθηκε αρκετά εν μέσω καραντίνας. Το συγκεκριμένο εύρημα ενδεχομένως να μην προξενεί εντύπωση στην πλειοψηφία του κοινού. Έχει ενδιαφέρον να δούμε κάποια επί μέρους στατιστικά που έχουν να κάνουν με το φύλο και και γεωγραφικούς προσδιορισμούς. Βλέπουν οι Ελληνίδες ερωτικές ταινίες; Αυτή είναι μια απορία και υπάρχει απάντηση.

Αξία έχει πως η καταγραφή των δεδομένων για να βγουν τα αποτελέσματα ξεκίνησε την πρώτη μέρα επιβολής των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις του κόσμου. Άρα οι μετρήσεις έδειξαν τις τάσεις της ελληνικής κοινωνίας. Όσον αφορά, λοιπόν, τις γυναίκες, σύμφωνα με τα στοιχεία, επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα ερωτικών ταινιών 172.000 Ελληνίδες. Το 67% αυτών είναι παντρεμένες και το 33% ελεύθερες – όπως δήλωναν τουλάχιστον, συμπληρώνοντας μερικά τυπικά στοιχεία, κρατώντας φυσικά την ανωνυμία τους.

Η Θεσσαλονίκη τη νύχταΠοια είναι η πόλη στην οποία οι Ελληνίδες βλέπουν τις περισσότερες ερωτικές ταινίες; Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό views ερωτικών ταινιών από γυναίκες (35%), ενώ ακολουθούν οι Σέρρες με ποσοστό 25%, η Αθήνα με 20%, η Λάρισα με 13% και τελευταία η Κρήτη με 7%.

Όσον αφορά, τώρα, τις ώρες που υπάρχει μεγαλύτερη τηλεθέαση, αυτές είναι οι μεσημεριανές. Συγκεκριμένα, από τις 14:00 έως τις 16:00 παρατηρήθηκαν τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης και επισκεψιμότητας, με τις ηλικίες 25-34 να δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις ερωτικές ταινίες. Τα πρωινά πάλι, και συγκεκριμένα από τις 8:00 μέχρι τις 10:00, οι δείκτες πέφτουν δραματικά.

Η «καλή» μέρα για ερωτικές ταινίες φαίνεται να είναι η Πέμπτη. Από την άλλη η Κυριακή είναι εκείνη που δεν επιλέγεται πολύ για τέτοιες δραστηριότητες. Αυτό πάντως που έδειξαν τα αποτελέσματα είναι ότι υπάρχει σημαντική αύξηση όλες τις μέρες που άνδρες και γυναίκες μένουν μέσα στο σπίτι.


Ακολουθήστε το iamgreek.gr στο Google News και στο Facebook

Related articles

Τι καφέ πίνουν οι Έλληνες

Τι καφέ πίνουν οι Έλληνες

Οι Έλληνες αγαπάνε πολύ τον καφέ. Είτε τον φτιάχνουν σπίτι τους είτε τον παραγγέλνουν έξω. Ποιος είναι όμως ο καφές που προτιμούν να πίνουμε έξω, σε κάποιο όμορφο καφενείο ή απλώς στο χέρι – take away; Έρευνα δίνει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Οι εταιρείες έρευνας και ανάλυσης ierax analytix και stackprime διεξήγαγαν πανελλήνια […]